AKTUELNO

O ovome je mesecima ćutala.

Tokom razgovora sa Sanjom Stanković i Radom Vasić, Zorica Marković dobila je pitanje od Stankovićeve zbog čega je razmazala balegu po kupatilu pre nekoliko meseci.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom Sanja joj je rekla kako putem TV ekrana toalet izgleda jako prljavo, a onda je Zorica ispričala kakvo je stanje zatekla u ovom delu kuće, koji ukućani nisu održavali. Scena koju je videla tada u kupatilu, naterala ju je da uzme balegu i razbaca je svuda.

Foto: TV Pink Printscreen

Pipnuo niko nije WC. Uveče, nije mi se spavalo, sredila sam kuhinji i rek'o hajde da sredim kupatilo. Znaš Sanja kako je bilo? Uđem ja ujutru u kupatilo, zapalim cigaru i tako mi se smrad zalepi. Usr*no sve. Iza onog stuba gde su pikavci, ne znam koliko je bilo uložaka. Gurali krvave uloške. Ne znam ko je... Oko lavaboa isto... Trula banana stoji na bideu, ja mislila g*vno - govorila je Zorica.

PROČITAJTE: HOĆU SVE ILI NIŠTA: Luna imala predlog za Marka, on je ovim rečima odbio! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Gospode Bože, šolja... Okolo... I na kraju život mi se zgadio. Parče tosta. Pola u kesi, pola u WC šolji stoji namazano paštetom. Ja ne znam da li sam išta odvratnije mogla da vidim i kažem: "E sada ćete da vidite. Balega nije ništa u odnosu na ono što sam ja zatekla - dodala je Markovićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Zorica Marković

'