AKTUELNO

Lepe reči i gvozdena vrata otvaraju.

Gledanje snimaka u ''Zadruzi 2'' je završeno, a jedan od snimaka koji je bio pušten večeras bio je kolaž nežnih momenata koje su razmenili Marko Miljković i Luna Đogani. Ipak, oni su nakon žurke u utorak raskinuli pa im nije bilo lako da gledaju snimak na ekranima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna je istog trenutka potražila Marka kako bi pokušala da izgladi odnos i da nastave svoju vezu. Marko je u toku večeri rekao da postoje male šanse da se oni pomire, ipak mlada blogerka nije odustala tako lako.

Hoćeš li da slušaš svoje srce? Je l' ti lakše da ćutiš i patiš? Ja ne volim kada je neko grub prema meni, ali moraš i ti da priznaš da si i ti bio. Nije trebalo da reagujem tako. Ne možeš da pričaš da ti je stalo i da hoćeš da pričamo kada se ohladimo, koja je poenta onda? Da li ti je stalo do mene? Molim te odgovori mi! Nedostajem li ti - upitala ga je Luna, a on je dodao:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam svoje rekao, ako nastavimo ovo će samo da se ponavlja. Ja neću da se pljujemo i svađamo. Problema će biti jer znaš i sama gde se nalazimo. U našem odnosu nema mesta za nepoštovanje - bio je jasan Marko, a Luna je nastavila da priča:
Zašto se mučiš, vidim da ti je teško. Ja sam shvatila da sam retard. Meni je bilo teško kada te on udario. To je bio kraj za mene, ja bih skočila zbog tebe na njega. Lakše bi mi bilo da me nožem ubodeš, nego kada prođeš pored mene bez osmeha. Sanjala sam da si se smuvao sa Draganom - rekla je Luna i usput opisala što je napala Boru Santanu kada je imao konflikt sa Markom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si meni rekla da sam pijan, ja sam samo bio besan. Ne slušaš me. Ja sve otvoreno pričam. Nisam hteo ni stvari da ti bacam. Ovde nema bežanja od problema - govorio je Marko mirnim tonom, a onda je Luna nastavila:
Ja sam jutro nakon svega htela da trčim tebi u zagrljaj. Umrla sam kada sam te videla samog u krevetu. Ja ne mogu da izdržim više, hoću da crknem. Svakog dana sam sve zaljubljenija u tebe, sutra ću biti još više. Budiš u meni mir - sa osmehom na licu govorila je blogerka.

Nakon razgovora Luna je shvatila da je Marku bio potreban zagrljaj pa mu se bacila u naručje i pritom sa njim razmenila nekoliko poljubaca gde je usput bila ozarena od sreće što je ponovo sa njim.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'