AKTUELNO

Zadrugari ostali u šoku kada su videli snimak.

Tokom emisije "Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da pogledaju klip u kome su glavni akteri bili zadrugari koje je pre nekoliko dana intervjuisala Miljana Kulić uz pomoć Marije Kulić. To je bio zadatak Kulićeve, a ona je uspela da nasamari najviše Draganu Mitar i Ljubu Pantović koje su u jednom trenutku pozirale gole kamerama.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditelj Milan Milošević je želeo da čuje komentare aktera snimka, ali su ipak šokirani zadrugari morali da sa gledaocima podele stav o svemu što su njih dve radile.

Ovo je degutantno. Ne mogu da verujem da su to uradile. Ja osuđujem ovo, alo! Ona ima dva deteta. Ne daj Bože da je Aleksandra ovde, haos bi pravila - rekao je Toma Panić, a onda se uključio Miki Đuričić:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ljudi ja sam shvatio da je prevara kada su spomenuli fotkanje jer ipak nije bilo aparata. Kulićeve su vas toliko izmanipulisale, svaka im čast! Niste ni posumnjale da je to prevara - govorio je Miki oduševljeno, a onda je Ljuba pokušala da se opravda:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Znala sam ja da to neće ići tamo. Neće sigurno soba da bude na naslovnici. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ja ovde ne vidim problem. To meni nije smetalo, šta se oni sad javljaju - branila se Pantovićeva.
Dragana je to mnogo jeftino uradila. Ona se fotografisala za elitne magazine. Svako bi za pare koje su njoj ponuđene prihvatile to. Ona sa svim svojim problemima nije smela da dozvoli ovo nikada - osudila je Zorica Marković Draganu Mitar.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Ljuba Pantović

#Miroslav Miki Đuričić

'