AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

U toku noći dok je voditelj Milan Milošević strpljivo gledao klipove zajedno sa zadrugarima, a u kojima je razotkriveno mnogo toga, dogodilo se nešto što je šokiralo sve ukućane, a zasigurno i gledaoce kraj malih ekrana.

Naime, Bane Čolak je u intervjuu sa Miljanom Kulić priznao da je Zerina Hećo navodno radila abortus, jer nije bila spremna da rodi njegovo dete. Zbog toga se podigla ogromna prašina u Beloj kući, a kako je Hećo ostala nema na sve što je čula, Sanja Stanković ga je upitala koliko je ta operacija trajala.

Ona je bila u sobi sat vremena - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Lažeš! To traje 10 minuta! Osoba ne izlazi iz bolnice dok se ne oporavi, a on kaže da ona nije bila dobro - rekla je Sanja.
Ako je Bane izmislio, onda je on najveći monstrum! - rekao je Lepi Mića.
Ja te ljude poznajem i zna se ko šta može. Na kraju krajeva, mislim da je to najnebitnija stvar u celoj priči ko je potpisao papir! Zna se ko je moja Jasmina. Uvek je govorila istinu, kad god nisam bio u pravu! Ona treba da se dogovori sa sobom da li je u pravu ili nije (Zerina). Ja znam samo da nisam mogao vidim šta sam želeo (dete) - ispričao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se ne stidim da sam abortirala dete, posle 15 minuta sam ustala. Žena može da ustane, može samo jedan dan da bude ošamućena. Ali, u privatnoj klinici, mogla sam samo ja da se potpišem, čak ni moja mama! - rekla je Krunićka.

Foto: TvPink Printscreen

On je za mene monstrum i psihopata - rekla je kratko Zerina.

Detaljno o ovom izlaganju, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

#Jelena Krunić

#Sanja Stanković

#Zerina Hećo

'