AKTUELNO

Ne može da ga preboli.

Luna Đogani je pre dva dana raskinula sa Markom Miljkovićem i od tada ne može da sakrije koliko je tužna zbog njihove svađe. Njoj je Nenad Aleksić Ša danas pokušao da izmami osmeh na lice, pa joj je šapnuo koji zadrugar je bacio oko na nju.

Danas mi je nešto bilo simpatično, pričao sam sa jednim drugom iz kuće. On te mnogo gotivi, obožava te. Lazar mi je to pričao. On je kao dete, mnogo je dobar momak. Ja sam mu rekao da stisne petlju i da ti priđe - otkrio je Ša.

Foto: TvPink Printscreen

On je mene muvao, može da mi priđe kao prijatelj. On je dobar, ali ja sam se zaljubila u Marka. Krivo mi je kad ga vidim. Samo imam želju da ga zagrlim - stavila mu je Luna do znanja.

Ša je zatim izneo svoje viđenje sukoba između Lune i Marka, pa ju je savetovao da pokuša da mu da još jednu šansu ako već gaji emocije prema njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Njemu je krivo sada, zato što je zaljubljen. On je želeo da budeš pored njega i da ne odeš iz kreveta. To je samo glupa svađa. On je tada hteo da te zadavi i pojede, ali se vidi da mu nedostaješ. On luta kroz kuću - rekao je Ša.
Ako je tako, zašto je rekao za stolom da mi nismo jedno za drugo? Povredio me je - bila je uporna Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

SMEJAO SE SAMOM SEBI: Brendon priredio zadrugarima NEVIĐENI NASTUP, a onda otišao kod životinja i pevao im iz sveg glasa! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'