AKTUELNO

Odlučila je da pravdu potraži na sudu.

Dragana Mitar je nedavno napravila pravu pometnju u Beloj kući kada je javno iznela da je Nenad Aleksić Ša zaljubljen u nju. S obzirom na to da su oboje u braku, ova situacija je intrigirala ukućane i bila je povod za brojne svađe. Reperova žena Ivana je tokom posete Beloj kući poručila svom suprugu da je on kriv za sve, dok su Ljuba Pantović, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora za sve okrivile Draganu.

Dragana je tim povodom odlučil ada podnese tužbu protiv zadrugarki, a Veliki šef je danas organizovao suđenje.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, danas je dan za suđenje. Dragana je podnela tužbu protiv Matore, Sanje i Ljube, jer su je one svu krivicu svalile na nju. Sudija Miljana je dobila ovaj slučaj i ona će doneti odluku da li su optuženi krivi. Svi ostali zadrugari su porota. Optuženi i tužilac treba da daju uvodnu reč i da izvrše unakrsno ispitivanje. Porota nakon toga ima pravo da postavlje pitanja i daje svoje mišljenje. Neka suđenje odmah počne - navedeno je u pismu.

Nakon što porota kaže svoje i optuženi i tužilac daju završnu reč, sudija će se izjasniti o krivici i odrediti eventualnu kaznu. Kako se Miljana Kulić koju je Veliki šef odredio za sudiju nije osećala dobro, zadrugari su zamolili da se ta funkcija dodeli nekome drugom da bi suđenje moglo da počne.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef je imenovao Lunu Đogani za novog sudiju, a zadrugare je kaznio umanjenjem nedeljnog budžeta zbog nepoštovanja prvog pisma.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: SMEJAO SE SAMOM SEBI: Brendon priredio zadrugarima NEVIĐENI NASTUP, a onda otišao kod životinja i pevao im iz sveg glasa! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'