AKTUELNO

Nisu obratili pažnju.

Čim su se svetla u sobi pogasila Luna Đogani otišla je do svog kreveta, vidno potresena svađom sa Markom Miljkovićem tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" kada je čak i plakala. Luna je uzela da jede, pa je tanjir donela u spavaću sobu, a pored kreveta je bio već jedan tanjir.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim joj se pridružio njen brat Adam Đogani, a kroz nekoliko minuta tanjiri su završili na podu, gde su se i razbili. Trenutak nepažnje doveo ih je do toga da više nemaju nijedan svoj tanjir koji koriste, a sve je to primetio Savo Perović koji spava u krevetu pored Lune.

Savo i ostali zadrugari pritrčali su u pomoć kako bi očistili i skupili razbijene deliće tanjira, dok je Đoganijeva govorila kako je to ipak uradio Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna i Adam Đogani, šta je bilo? Toliko o tome koliko ste spretni. Ko je od vas dvoje to stavio? Samo me to zanima - govorio je Savo.
Jao, više nemamo nijedan tanjir. To je Adam uradio - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, tokom pitanja gledalaca Luna Đogani počela je da plače kada je njen sada već bivši dečko Marko Miljković, rekao da se kaje zbog njihove svađe koja joj je teško pala, a Savo i Adam su zajedno sa njom nekoliko minuta pre ove situacije pričali o aktuelnim dešavanjima u njenom ljubavnom životu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'