AKTUELNO

Posle ovoga njihova ljubav se više ne dovodi u pitanje.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Marko Marković pokrenuo je mnogo spekulacija kada je ušao u vezu sa Minom Vrbaški. Dok su jedni bili na njihovoj strani, drugi su ipak osudili tu vezu i rekli da je trik. Gledaoci su imali surovo pitanje za Markovića, na koje je on dao i više nego jasan odgovor.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditelj Milan pročitao je pitanje sa društvenih mreža koje je glasilo: "Da li misliš da će te odrađivanje Mine sačuvati u Zadruzi?"

To nijednog trenutka nisam pomislio. Ja nikog ne odrađujem, sa Minom sam zato što mi je lepo! Dokle god ljudi budu mislili da treba da budem tu, biću - odgovorio je jasno Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Marko odgovarao na pitanje, Mina je izašla malo na vazduh, pa nije bila u prilici da čuje odgovor svog izabranika, ali će to sigurno čuti od drugih zadrugara. Ostaje nam da vidimo kakav će njihov odnos biti u narednom periodu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'