AKTUELNO

Tvrdi da se neće pomiriti sa Miljkovićem.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Gledaoce je zanimalo da li je Luna Đogani svesna da je Marko Miljković dobar prema njoj samo kada se malo opusti. Ono što je već poznato jeste da su Luna i Marko raskinuli vezu zbog reči koje joj je uputio tokom i nakon žurke.

Foto: TvPink Printscreen

Što pijan govori, to trezan misli. Nemam šta više da kažem, posle sinoćne predstave, ja sam sa tim završila, stavila sam ogromnu tačku i ne postoji šansa da se pozdravimo. Ja sam rekla da je meni dovoljno budalaština u životu i muškaraca koji mi prave probleme. Ako je moja greška što sam ja osoba koja voli, da odbrani osobu koju voli, onda sam ja najgora osoba na svetu - govorila je Đoganijeva.
Ona osoba koja je procenila da sam ja bio pijan, loše je procenila. Ja nisam bio pijan, uopšte nije alkohol inicijator mog ponašanja sinoć. Ja sam reagovao burno, jer sam smatrao da tako treba da reagujem. Uradio sam loše stvari, ali sam bio isprovociran, svako moje zašto, ima svoje zato - odgovorio joj je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je Đoganijeva ustala i rekla pred svima šta je to što ju je najviše povredilo od strane njenog sad već bivšeg dečka, Marka.

Najviše me je povredilo to što mi je pobacao igračke po podu. Jako sam vezana za njih - dodala je Luna.
Kad nisi tu, tvoje igračke mi ne trebaju - odbrusio joj je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'