AKTUELNO

Iznela svoju stranu priče.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom večeri povela se rasprava među ukućanima o odnosu Dragane Mitar i Nenada Aleksića Ša. Neki od ukućana imali su komentare kako je Mitrova svom sadašnjem suprugu Siniši Dragutinoviću uništila brak kako bi on bio u zajednici sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog toga Dragana je imala potrebu da ustane i kaže kako to nije učinila, nakon čega je ušla u svađu sa Zoricom Marković i Jovanom Tomić Matorom koja je govorila kako je Dragana priznala da joj se sviđa Ša, koji je takođe u braku.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Kada sam upoznala svog supruga on je bio oženjen i njegov brak je već bio pred raspadom. Ja nisam gradila svoju sreću na tuđoj nesreći. Njegovoj ženi je to odgovaralo. Živeli su slobodno, kao što živi 90 posto brakova u Srbiji - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: PRODUKCIJA ODMAH REAGOVALA: Zbog FIZIČKOG KONTAKTA, Marijana Zonjić KAŽNJENA! (VIDEO)

Tvoj Siniša nije estrada. Živi bolje od većine nas. Hajde u pi*ku materinu, samo estrada - govorila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikome brak nisam rasturila i ne mogu da nagovorim nekoga da radi nešto što ne želi. Ja nisam problem, nego je problem u tim brakovima - dodala je Dragana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Dragana Mitar

'