AKTUELNO

Juče ga je u "Zadruzi 2" posetila supruga.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruge 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo pitanje stiglo je za Nenada Aleksića Ša kog je juče u "Zadruzi 2" posetila supruga Ivana nakon njegovog zbližavanja sa Draganom Mitar. Pitanje za repera upravo se odnosilo na ovu situaciju sa Mitrovom.

Foto: TvPink Printscreen

Publika je tražila od Aleksića da konačno prizna šta je to pisao Dragani. Podsetimo, mnogi zadrugari rekli su da je Nenad napisao ovoj ukućanku da je zaljubljen u nju tokom pitanja novinara, kada je rekao da ne gaji emocije prema svojoj cimerki.

Priznao! Pa sve što je i Dragana govorila. To sam priznao danas na radiju. Sve što sam govorio, izjasnio sam se. Ne mogu da živim sa tim i da krijem. Ništa strašno. Desilo se. Oboje smo stavili tačku. Rekli smo i ona i ja šta smo imali - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa jeste priznao. Generalno nije prenesena moja strana u vezi nekih tema koje sam pisala. Za svoj privatni život sam rekla sve što sam imala. Rekla sam većinski deo - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: OVAKO JE NIJE POVREDIO NI SLOBA: Luna istakla da se neće pomiriti sa Markom, pa priznala šta ju je najviše POVREDILO! (VIDEO)

Nemam šta da dodam - zaključio je Ša.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Dragana Mitar

#Nenad Aleksić Ša

'