AKTUELNO

Promeniće se tok rijalitija!

Nenad Aleksić Ša doživeo je emotivni pad kada je ponovo popričao sa Višnjom Petrović. Naime, tokom popodneva u "Zadrugu 2" je ušla supruga popularnog repera, Ivana Aleksić, koja nije imala lepe reči da mu poruči.

Iskritikovala je njegovo druženje sa Draganom Mitar, ali kada mu je saopštila da je najomraženiji od svih zadrugara, shvatio je koliko je pogrešio. Nakon što je ona izašla sa luksuznog imanja, on je otišao u spavaću sobu i rastužio se, pa je odlučio da prizna sve.

Foto: TvPink Printscreen

Posle svega, došla je, uprkos svemu što se desilo. Treba da plačeš, isplači se. Biće ti žao, to je nepopravljiva stvar. Problem je što se sve to negde videlo i ispašće da lažeš - izjavila je Višnja.
Pa, lagao sam - priznao je Ša.
Znam da si lagao. Samo je to problem, ali ti je ona svojim dolaskom pokazala da je tu. Kao što si i meni pričao da je ona tebi najbitnija - završila je Višnja.

Foto: TvPink Printscreen

U tom trenutku Ša je briznu u plač , jer nije mogao više da izdrži. Mina Vrbaški mu je prišla i pokušala da ga uteši.

Znaju da si se zaigrao sa Draganom, ali biće sve u redu. Nemoj da brineš ništa - izjavila je Mina.

Popularni reper ostao je da leži na krevetu i roni suze, jer je shvatio kakvu je grešku napravio. A kako će se dalje ponašati, ostaje nam da vidimo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UŠLA SAM DA TE VRATIM: Ivana naredila Ša da se RAZDVOJI od Dragane, a onda po njoj osula DRVLJE I KAMENJE! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'