AKTUELNO

I dalje drhti od uzbuđenja.

Nenad Aleksić Ša, nakon razgovora sa suprugom, hteo je da popriča i sa Višnjom Petrović. Nakon izlaska njegove žene, Ivane Aleksić sa luksuznog imanja popularni reper ostao je zabezeknut stvarima koje mu je prenela.

Prvo se osvrnula na njegov odnos sa Draganom Mitar, pa je iznela niz stvari koje mu je zamerila. Ona mu je skrenula pažnju da prekine druženje sa Draganom, držanje za ruke, te da mora da promeni krevet i da prekine bilo kakav odnos sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što se Ša vratio u Belu kuću, Višnja mu se obratila, te je istakla kako je i ona želela da pozdravi njegovu suprugu.

Postoji jedna jedina osoba kojoj ti moraš da posvetiš to, a to je ona (Ivana). Bilo mi žao što nisam rekla da je pozdraviš, ali evo pozdravljamo je sada - izjavila je Višnja.

Njima se priključila i nakratko Luna Đogani, koju je reperova supruga nazvala ,,caricom", te je istakla da mu je ona pravi priajtelj u rijalitiju.

Da li ti je lakše što si je video - upitala ga je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UPRAVO SE SUOČILA S MUŽEM: Žena Nenada Aleksića Ša UŠLA U ZADRUGU! Pratite UŽIVO na Pinku! (FOTO)

Nemaš pojma, znam da sam zasr*o, ali nema više - odgovorio je Ša, a potom nastavio da priča sa Višnjom.
I da jesi pisao, to se ne iznosi, tako mi je rekla. Rekla mi je da promenim krevet obavezno. Komentari ispod mojih slika su užasni, svako me nap*šava - prepričao je Ša šta mu je Ivana rekla.
Da li si ti meni rekao da sam ja u kući najsličnija Ivani? Zašto me nisi slušao kada sam ti govorila? Svi su mi govorili, pusti nemoj da se mešaš. Ne bih pozvala svakog, to svi znaju. Rekla sam ti da su neke stvari ružne. Ja nisam mnogo fina, ali nešto zvuči deset puta gore. Uveličavao si je, nešto što ti ne priliči - izjavila je Višnja.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'