AKTUELNO

Ne može da zamisli boravak u rijalitiju bez njega.

Dragana Mitar je pre nekoliko dana napravila pravu pometnju u Beloj kući kada je rekla da je Nenad Aleksić Ša zaljubljen u nju. Situaciju je zakomplikovalo to što su oboje u braku, pa su zadrugari imali različita mišljenja o njihovom odnosu.

Situacija je kulminirala tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje" kada je nastao opšti haos za crnim stolom. Dragana je bila tiha dok su se zadrugari svađali, a sve što ima rekla je Mini Vrbaški posle emisije na rođendanskom slavlju Miljane Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je to nepojmljivo, ja se sa svojim drugovima ne mazim i ne češkam, kao i moj partner sa svojim drugaricama. To napolju izgleda užasno, jezivo, da ležim i drug mi češka kosu. To tako može sa klinkama od dvadeset godina, meni to vređa inteligenciju. Ja volim da flertujem, to je svakoj ženi dozvoljeno i tu nema ništa loše. Da li sam ja njemu prva prišla? Niti smo bili zajedno, niti ćemo biti, od svega se napravio veliki haos - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam prvo mislila da je to bila Mićina i Zoricina igra, dok nisam danas čula neke stvari - dodala je Mina.

PROČITAJTE JOŠ: RASTE TENZIJA U BELOJ KUĆI: Miki Đuričić očitao lekciju za PAMĆENJE Ša, pa Draganu Mitar osudio zbog OVOGA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'