AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao.

Kao i svakog ponedeljka, nakon što se proglasi novi vođa velelepnog imanja u Šimanovcima, sledi ,,Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću povodom izbora potrčka i pritom je novim zadrugarima objasnio obaveze koje imaju izabrani za tu poziciju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je tokom prošle noći Olja Bajrami napustila rijaliti zbog najmanjeg procenta glasova, postavila je Zoricu Marković za ovonedeljnog vođu koja nije želela da drži u neizvesnosti zadrugare te je za potrčke odabrala Snežanu Ilić i Zlatu Đurković.

Foto: TvPink Printscreen

Potrčko broj jedan neće biti ovaj p*copevac Ša. Ti si sponzoruša, nisi mi interesantan. Kao papagaj si. Prvi potrčko je jedini intelektualac ovde, on ima dobre strane. Neka se malo odmori. Prvi potrčko je Snežana Ilić. Drugi potrčko je Zlata Đurković - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Osim što je Zorica izabrala ovonedeljne potrčke, ona je izabrala i omiljenog zadrugara koji će uživati privilegije i sa njom živeti u hotelu "Zadruga", a to je na iznenađenje svih bio Miki Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si mlade pljeskao, sad ćeš babe. On je rekao da je došlo vreme da gotivi Zoricu Marković, sada ćeš to morati da dokažeš i u hotelu - rekla je Zorica.

Kako li će se snaći u ovoj ulozi, ostaje nam da vidimo u danima ispred nas, a ono što je sigurno jeste da će ovo biti zanimljiva nedelja.

PROČITAJTE JOŠ: ŽESTOKIM S*KSOM OZVANIČILI POMIRENJE: Tresla se izolacija od Miljane i Zole! Čim ovo bude videla Marija Kulić, nastaće NEZAPAMĆENI HAOS (FOTO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'