AKTUELNO

Bilo im je veoma neprijatno.

Zaljubljeni golupčići Luna Đogani i Marko Miljković, ovu noć proveli su u krevetu igrajući igru pogađanja reči "vešalicu". Naime, jedno drugom su zadavali pojmove, a ovoga puta su to bile domaće pesme, koje je "protivnik" morao da pogodi uz pomoć slova koje predlaže.

Luna je u jednom trenutku zamislila pesmu njegove bivše devojke Ene Popov "Naivna", a on je predlagao slova ne bi li pogodio njenu reč. Međutim, Miljkoviću to nije pošlo za rukom, a blogerka ga je zbog toga odmah prozvala.

Foto: TvPink Printscreen

Pa ti si je izabrao. Bože! Stavila sam pesmu od njegove bivše devojke "Naivna", a on ne ume da pogodi - vikala je Luna na sav glas.

Kako bi Marko vratio Đoganijevoj istom merom, on je njoj kao pojam zadao pesmu njene majke Anabele Atijas "Igraj", koju ona takođe nije uspela da pogodi.

Ti nisi normalna! Znaš koja je pesma? Igraj, njena mama peva - rekao je Marko, dok se Luna postidela jer nije prepoznala pesmu svoje majke.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijevoj je bilo krivo što nije uspela da pogodi pesmu o kojoj je reč, a Miljković je ovo iskoristio kao priliku da joj se "osveti" zbog neprijatnosti koju je ona njemu priredila.

Pročitajte još: SVI SMO BILI ŠOKIRANI KADA JE ONA UŠLA: David i Ana komentarisali KIJU, a onda je Koraćeva otkrila šta je Sloba pričao o njihovom braku! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'