AKTUELNO

Marija nije želela preko ovog da mu pređe, a sa Miljanom ne planira da razgovara.

Ognjen Amidžić ove noći intervjuisao je Marka Petruševića Petrućija koji se tokom sinoćnjih nominacija posvađao sa Miljanom i Marijom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je počelo kada je Petrući opsovao Mariju Kulić jer mu je zasmetalo što ona Suzanu Perović naziva "babom", a zatim je došlo i do pljuvanja! U jednom momentu Petrući se obratio Siniši Kuliću, Miljaninom ocu i Marijinom suprugu, kom je poručio da ga očekuje kada izađe kako bi utvrdili kakav je on bokser.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom intervjua koji je sa njim vodio Ognjen, Petrući je rekao da ne razgovara sa Miljanom Kulić, a da Marija nije želela da prihvati njegovo izvinjenje.

Ja sam sto puta ćutao i želeo da je napušim. Skupljalo se. Zbog Miljane sam išao preko Marije. Marija Suzanu stalno naziva babom. Ja nemam ništa protiv Marije i pukao sam. Ispalo je to što je ispalo. Nisam ja baš toliko miran kao što sam bio ovih pet meseci. Kontrolisao sam se koliko sam mogao, a već sam počeo sa živcima da popuštam. Bilo je pljuvanja, ali nisam ja počeo prvi. Nije mi prvi put da sam popio udarac od devojke - rekao je Petrući.

Foto: TV Pink Printscreen

Petrušević je u nastavku izjavio i kako sa je Lazarom Čolićem Zolom u dobrim odnosima, da je u intimne odnose uplovio sa Rebekom Popović nakon što je ona završila svoju ljubavnu priču sa Mikijem Đuričićem koji ga je savetovao da ima intimne odnose sa njom, a dodao je i da smatra da se Dragana Mitar igra sa emocijama Nenada Aleksića Ša i Pavla Jovanovića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marija Kulić

#Marko Petrušević

#Miljana Kulić

'