AKTUELNO

Nije mogao da veruje na šta su takmičari spremni.

Dragana Mitar otkrila je mnoge detalje iz svog privatnog života, koje su ujedno šokirale i zaintrigirale javnost. Njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović postao je regularan učesnik "Zadruge 2", a zahvaljujući kome je isplivala istina o njenom braku i nesuglasicama u njemu.

Međutim, ona je danas pred svima priznala i da joj je Nenad Aleksić Ša izjavio ljubav tako što joj je rekao da je zaljubljen u nju. On je bio šokiran njenim izlaganjem, a Ljuba Pantović dala je sve od sebe da ga uteši.

Foto: TvPink Printscreen

Nijedna moja izjava nije lažna, rekao sam i njoj, jer mi je žao da je neko sprda ovde. Ako će neko da se ljuti na mene, boli me uvo, skroz sam čist. Samo sam u šoku šta se ovde kreira! Da li si siguran da nemaš ništa sa ovim?! Ja neću da moja žena pomisli da nešto imamo. One su rekle da sam ja zaljubljen, one su napravile ovu priču - rekao je Ša.

Bilo je evidentno da je Nenad doživeo stres zbog supruge Ivane Aleksić sa kojom je u skladnom braku već četiri godine, pa je nastavio da priča o svemu što ga je zadesilo.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je mene pitala "Da ti nisi zaljubiška?" Ja kažem da nisam! Ja nisam mogao da verujem, da li je to moguće? Ja sam u šoku. Mi smo se prvo sprdali, a onda smo se zgotivili, više vremena smo provodili zajedno. Pomenula je dvonedeljni honorar, pa sam joj ja kriv zbog toga - rekao je Ša.
Ja sa tim nemam ništa! Pričamo kao i o svemu što pričamo - pravdao se Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je meni rekla da čeka klip gde ti tražiš mesto da se ne vidi da si hteo da je poljubiš. Jako mi je dobro poznato, seti se kad sam te pitala, znaš šta mi je mnogo krivo? Ti i ja se družimo, rekla sam ti stvari za koje sam znala kako će da idu, išle su, nisi me poslušao - rekla mu je Ljuba.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Nenad Aleksić Ša

'