AKTUELNO

Nisu očekivale ovako nešto od njega.

Noćas je došlo do žestokog sukoba između Dorotee Jovanović i Adama Đoganija koji je nastao kada je zadrugarka na nagovor Marijane Zonjić sakrila sliku njegove devojke Nataše Moskve.

Iako je Dorotea poznata po smicalicama koje pravi, Luna Đogani je njen postupak protumačila kao osvetu nje, Marijane i Maje Marinković zbog toga što je ona u vezi sa Markom Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Udružile se k*rvetine zato što sam se smuvala sa Markom. Ako imate nešto protiv mene, svetite se meni, a ne mom bratu. Udružila si se sa Majom i Doroteom jer ste ljubomorne. Ova (Maja) me naziva trećom, ti me sada provociraš... - rekla je Luna Marijani, a Maji je poručila da je Marko sa njom bio samo zbog s*ksa.

Foto: TvPink Printscreen

To bi ti volela. Kupiš moje ostatke i onda kukaš što nisi prva. Na šta ja da budem ljubomorna kod tebe? Šta si to uradila i postigla? - uzvratila joj je Maja.
Ti sa mnom u vezi nisi bila! Nemoj to više da pričaš. Ne mogu sve da vas j*bem! Ovu devojku volim i vas tri da odj*bete više - poručio joj je Marko.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji je dostupan ispod teksta.

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO PROGOVORIO DAVIDOV OTAC! Oduševljen novom snajkom, za bivšu NEĆE NI DA ČUJE: Bio sam ZGROŽEN, ne znam kako je uspeo da OSTANE NORMALAN pored Aleksandre! (FOTO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'