AKTUELNO

Miljana se razočarala u njega.

Kao i svake noći između subote i nedelje, novinari su zadrugare rešetali pitanjima o najzanimljivijim dešavanjima iz Bele kuće.

Poslednje pitanje bilo je upućeno Aleksi Saviću koji je imao sukob sa Marijom i Miljanom Kulić kada su ga za crnim stolom proglasile za osobu koja se folira.

Foto: TvPink Printscreen

Da li misliš da Marija i Miljana Kulić taktički napadaju ljude po kući? - glasilo je pitanje.
Mislim da njih dve dosta rade za rijaliti, skroz su drugačije osobe van crnog stola. Kao što njih dve imaju svoje mišljenje, imam i ja moje i izneo sam ga kada smo imali sukob. Jedno veče me je Miljana grlila i pričala da sam super, a sutradan je na sastanku pričala nešto drugo - objasnio je Aleksa.

Foto: TvPink Printscreen

On ima nešto protiv mene, kada sam bila u sukobu sa Mićom on se priklonio njegovom čoporu. Nas dvoje ne komuniciramo. On mi je zamerio što stalno komentarišem, ali ja sam pozvana da iznesem mišljenje. Ja nikoga taktički ne napadam. On perfidno radi neke stvari sa Minom i Višnjom da bi se pravila neka priča, a onda ustane za stolom i kaže da ima devojku - uzvratila mu je Marija.

Miljana je dodala da je Aleksa za nju "nebitan fikus" i da neće da ga komentariše od kada ju je razočarao.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO PROGOVORIO DAVIDOV OTAC! Oduševljen novom snajkom, za bivšu NEĆE NI DA ČUJE: Bio sam ZGROŽEN, ne znam kako je uspeo da OSTANE NORMALAN pored Aleksandre! (FOTO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'