AKTUELNO

One se uopšte nisu osetile prozvanom.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miki Đuričić je bio šokiran kada je čuo da imanjem kruži informacija da su se Dragana Mitar i Ljuba Pantović skidale gole za intervju koji je danas uradila sa njima Miljana Kulić.

Ja sam šokiran, da li ste zaista poverovale u to što Kulićeve kažu? Ja sam se baš iznenadio. Da li su vama te slike potrebne? - pričao je Miki, a onda se oglasila Miljana:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam dobila to kao nagradu za pobedu na Zadrugoviziji, alo, niko ih nije terao - rekla je Miljana, a akterke priče su ustale i rekle šta imaju:

Dragana i Ljuba su ustale i vrlo ležerno odgovorile da to nisu prvi put radile i da im to nije strano.

Ja dok sam bila u grupi ''Modelsice'', bile smo nekada i gole. Ništa strašno, slikala sam se za razne magazine - pravdala se Dragana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni to nije ništa strano. Ja nemam nikakav problem sa tim, ponosna sam na svoje telo. Zabole me uvo, imam top telo. Neka puste snimak, šta ima veze - pričala je Ljuba ponosno.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Miroslav Miki Đuričić

'