AKTUELNO

Odali su svoju tajne zarad muzičke želje.

Sanja Stanković i Miki Đuričić su tokom večeri posetili Drvo mudrosti i zamolili ga da im ispuni muzičku želju, a oni će mu zauzvrat otkriti svoju tajnu.

Miki Đuričić je priznao Drvetu, da je u prvo vreme bio istinski zaljubljen u Rebeku Popović, a onda priznao da ga još uvek seksualno privlači.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se zaista prve dve nedelje bio zaljubljen u Rebeku, a posle me je bilo sramota. Jao, i tata će me se odreći. Na neki čudan način, mene ona i dalje privlači seksualno. Nemam nikakve emocije - otkrio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, došao je red i da plavuša otkrije jednu tajnu kako bi mogla svojoj devojci Jovani Tomić Matoroj da priredi iznenađenje. Naime, ona je sramežljivo priznala da su i njih dve kao i ostali parovi vodile ljubav.

Počeli smo da pratimo šta drugi parovi rade, pa to i mi radimo. Eto, svi parovi se kupaju u spoljnom WC-u, pa to i Matora i ja radimo - rekla je Sanja i sramežljivo priznala da su vodile ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je imalo poseban zahtev za Sanju, a to je da ona mora da probudi sve zadrugare kako bi joj ispunilo želju i svojoj devojci tako obezbedi iznenađenje za njihovu godišnjicu.

Pročitajte još: GOLA DRAGANA MITAR! Modelsica pokazala grudi, a onda legla i između nogu stavila OVO (18+ VIDEO)

Sanja se odlično snašla u ovom zadatku, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'