AKTUELNO

Da li će ovo poljuljati njihovu vezu?

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke. Emisija uveliko traje, pa je pušten klip u kome Dragana Mitar komentariše njen odnos sa Markom Miljkovićem nakon što je počeo vezu sa Lunom Đogani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja kada sam ovde ušla bila sam bliska sa Markom. Sad je on sa Lunom. Imala sam pitanje u emisiji i ja sam odgovorila na to. Kad se završila emisija, rekla sam joj šta mislim iako nemamo neki odnos. Nervira me što sam ja spomenuta u priči. Otkad je sa njom, mi se ne družimo više. Rekla sam mu da mi je drago što su zajedno. Sa Markom sam pričala i on mi je rekao da za njega rijaliti počinje 15. januara. To mi se nije svidelo. Shodno tome, nisam baš oduševljena - rekla je Dragana Mitar, a onda je Marko rekao:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drago mi je što neko ovako normalan može da komentariše to. Taj datum se odnosio na zimu, jer ja ne radim neke stvari pre Božića. Tako uvek radim, tako je bilo u prošloj sezoni. Igrom slučaja se to između nas dogodilo 14. januara. Vezu sa Lunom smatram ozbiljnom - rekao je Marko, a onda je Luna odbila da komentariše Draganine navode.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na kraju komentarisanja, Miljana Kulić je imala šta da kaže o Miljkoviću, pa se indirektno obratila Luni Đogani.

On igra igru ovde, znaju svi da me provocirao. Žao mi je Lune, ne želim da bude povređena. Kažem ti Luna sada, ovde te najviše volim, želim ti da budeš srećna, ne želim da te gledam u suzama - vikala je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'