AKTUELNO

Žučna svađa iz čista mira.

Nakon gledanja snimka u kojem su Pavle Jovanović i Miki Đuričić komentarisali materijalne stvari koje poseduje Dragana Mitar, došlo je do pravog haosa za crnim stolom.Taj snimak je pokrenuo mnoge zadrugare da iznose svoje mišljenje o tome.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zerina Hećo i Zlata Đurković su ušle u veoma žučnu raspravu kada je reč o Dragani i tome što je ona varala svog supruga Sinišu sa nekoliko muškaraca. Hećo je iznela jasan stav da Zlata ne odobrava takvo ponašanje, ali da je ipak brani, te da je ispala licemer.

Meni je njeno ponašanje dno dna, ja nikada nisam rekla da je to u redu. Svi znaju da moj muž zna njenog. Ko je rekao da nisam to rekla? Sve je to dno dna, varala je muža deset puta - branila se Đurkovićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si licemerna. Ti sad nju braniš, a ovamo pričaš drugo nešto. Gde je Zlatija koja govori da neće da učestvuje u rijalitiju, hoću takvu Zlatu. Licemer si - vikala je Zerina.
Ti ovde nemaš prijatelje, ni ta jedna koju imaš ti ne valja, svađaš se svaki dan sa njom! Hajde! Skloni se od mene odmah - odgovorila joj je Zlata.

Situacija se otela kontroli, pa je voditelj Milan Milošević uspeo da ih smiri tako što je tražio da se pusti sledeći snimak.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu od 35. minuta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Zerina Hećo

#Zlata Đurković

'