AKTUELNO

Bilo joj je veoma neprijatno.

U najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga" večeras se održava jedna od omiljenih emisija širokog auditorijuma, "Gledanje snimaka".

Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću, pa je pregledavanje najzanimljivijih situacija koje su obeležile dane iza zadrugara moglo da počne.

Foto: TvPink Printscreen

Na jednom od njih Zorica Marković pričala je o Dragani Mitar, te je skrenula pažnju Pavlu Jovanoviću kako je nemoguće da Draganu on toliko uzbuđuje koliko je rekao. Jovanović je na ovom snimku tvrdio da je to istina, te da je zadrugarka potpuno luda za njim, a navodio je i najsitnije detalje njihovih intimnih odnosa.

Jao Gospode. Ja sam zgrožena ovim videom zaista. Prvo nisam razumela sve, drugo nisam shvatila šta je pisac hteo da kaže. Ovo je katastrofa. Ne da mi je gnusno, nego užas. Neprijatno mi je, kako da mi ne bude. Ali više ništa ne može da me iznenadi. Meni je ovo užasno i kada sam gledala ono sa Natašom što je komentarisao, a ovo je dno dna - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je neka priča koja je ispričana pre par dana, međutim Zorica je to pomenula za stolom. Rekao sam joj u tom nekom konteksu... Ona me je pitala "Šta me to veže za nju" ja sam rekao da nije s*ks ključan u svemu tome, ali sam rekao da je i to jedna od pozitivnih stvari dobre veze. Ništa nije u ružnom kontekstu. Nije mi neprijatno. Trudio sam se da na što lakši način objasnim kako je to bilo - naveo je Pavle.

Zatim je svoje viđenje svega dala Zorica, koja je bila i glavni Jovanovićev sagovornik, dok je on pričao o umeću svoje bivše drage u krevetu.

Foto: Rijaliti Zadruga

Razumem svakog čoveka što je zaljubljen, nije on samo meni pričao, meni je možda najduže. Ja to nikome nisam prenela. Tog dana, on je opet počeo da priča o toj ženi i moja rečenica na ovom snimku sve govori. Meni je puna kapa toga, ne mogu da shvatim da neko može da bude opsednut tom ženom. Meni je pukao film i nisam mogla više da trpim i da slušam samo o Dragani, pukla sam. Meni je ta njegova priča bila neverovatna. On se branio da nije tačno da je on opsednut, ima čovek pravo. On je sve vreme hvalio Draganu, tako da je meni pukao film, i rekla sam "Nemoj više da mi pričaš" - istakla je Markovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su većinom osudili Pavlov postupak, a Marija Kulić je bila najglasnija u osudama, te je navela kako je Jovanović ustvari ovom pričom hteo da pohvali sebe.

Ja sam shvatila da je on hteo da pohvali sebe, da kaže kako ona sa drugim muškarcima nije tako uživala kao sa njim. Rekao je da je Dragana svog muža zvala "Deda" i da ne uživa u s*ksu sa njim, jer je on dosta stariji od nje. Pavle je hteo da pohvali sebe - rekla je Kulićeva.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: SLOBA JOJ JE JOŠ U MISLIMA? Luna zamalo da Marka nazove imenom bivšeg, momentalno se uhvatila za glavu! (VIDEO)

Na Draganinu stranu su stali i Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora, Ljuba Pantović, kao i Lepi Mića.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Dragana Mitar

'