AKTUELNO

Jedva je izdržala da ne napravi haos zbog snimka koji je pušten.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: Rijaliti Zadruga

Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću, pa je produkcija počela da pušta snimke. Jedan od klipova se ticao situacije u kojoj su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali odnose na Rajskom ostrvu nakon veridbe. Kada je snimak počeo, Miljanina majka, Marija Kulić i Zola su pobegli iz Bele kuće od stida, dok je buduća mlada ostala da se smeje gledajući snimak.

Eto, i on i ja smo pobegli. Muškarac, pa se stidi. Posle ovoga, nema šanse da dođu Siniša i ćerke. Pre nego što je otišla na ostrvo rekla sam joj da ne radi ništa zbog čega bih mogla da se osetim neprijatno. Ja sam joj sve to rekla. To je njeno poštovanje prema meni i svojoj porodici. Ako ona misli da sam ja to zaslužila - govorila je Marija na ivici suza, a onda se oglasila Miljana:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ma ovo su David i Ana, vidiš da je jorgan preko njih. To su normalne potrebe, da nemam potrebu za tim ja bih pomislila da sam frigidna. Spavala sam sa osobom koju volim i sa kojom sam se verila. Sasvim je okej. S*ks je smisao života - govorila je Miljana, a Marija je kroz suze progovorila:

Foto: Rijaliti Zadruga

Ona vrlo dobro zna šta sam sve uradila za nju, ako je ovo hvala za sve, onda nemam šta da kažem. Ovo nije vođenje ljubavi, ovo je životinjski s*ks - rekla je Marija, a onda je napustila Belu kuću.
Postideo sam se zbog Marije, ali i zbog mojih - rekao je Zola kratko za kraj.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'