AKTUELNO

Podelio je sa njom intimne detalje.

Prošle noći je došlo do sukoba između Pavla Jovanovića i Nenada Aleksića Ša koji je nastao kada je Pavle saznao da reper govori loše o njemu njegovoj bivšoj ljubavnici Dragani Mitar. Zadrugari su to protumačili kao njegovu ljubomoru zbog toga što su se Dragana i Ša zbližili.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica Marković je danas dobila tajni zadatak da sazna šta se dešava između Dragane i Ša i da li stvarno između njih postoje simpatije. Ona je prišla reperu i ispitala da bi ga ispitala sve što zna o Pavlu, a u razgovoru su im se pridružili i Ljuba Pantović i Marko Marković.

Ja ne radim ništa pogrešno. On nam uopšte nije tema, ne spominjemo ga. To je samo ljubomora jer je on opsednut sa njom. Mogu da kažem samo jednu reč za stolom da ga pokopam, ali neću da ga miniram zato što nisam smrad. On ne može ništa za nju da kaže što njen muž ne zna. On je povređen muškarac. Postoji nešto što znam, ali neću da kažem - rekao je Ša, a onda je Zorica otkrila šta joj je Pavle jednom prilikom rekao u poverenju.

Foto: TvPink Printscreen

Pitala sam ga šta je to tako posebno da je poludeo, on kaže da ona sedam puta doživi orgazam. On kaže da on legne, ona bude odozgo i čim je pipne ona ovlaži, bude jezero - kazala je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

NEĆE NI DA ČUJE ZA ZOLU! Marija hoće da se Miljana uda za ovog zadrugara, NE ZANIMA JE ŠTO JE ZAUZET! Nastaće haos! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'