AKTUELNO

Ne može da se pomiri sa izborom svoje ćerke.

Marija Kulić ne krije da nema lepo mišljenje o Lazaru Čoliću Zoli, vereniku svoje ćerke Miljane. Ona smatra da je njen budući zet prevarant koji želi da njenu ćerku finansijski iskoristi, a nema reči hvale ni za njegovo ponašanje i manire.

Njihov sukob je kulminirao prošle noći za crnim stolom o čemu je Marija razgovarala danas sa Drvetom mudrosti.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da je najbolje da pustim Miljanu, jer vidim da joj nije dobro. Pomislila sam i da laže. Cele noći sam razmišljala, možda im bude i lepo. Ne želim da uvek ja stojim na njihovom putu - sabrala je utiske Marija, a zatm je nabrojala sve što joj se ne sviđa kod Zole.

Foto: TvPink Printscreen

Vidim da je on licemeran, ume da bude i bezobrazan. Treba nešto i da prećuti ako hoće da se dokaže u početku. Mora da pokaže poštovanje prema meni. Najviše me je zabolelo kada je rekla da najviše voli mene i njega. Upoređuje mene pored koja sam je odgajila sa svim njenim problemima od detinjstva i njega koga zna dva meseca. Sve me nervira, organski ne mogu da ga podnesem. Ako bude ta svadbam ja neću da prisistvujem - rekla je Marija u suzama.

Drvo je Mariji dalo tajni zadatak, a ukoliko ga ispuni, biće bogato nagrađena. Ona će do nedelje morati da zapisuje svaku Zolinu grešku, nakon čega će podneti referat.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

NEĆE NI DA ČUJE ZA ZOLU! Marija hoće da se Miljana uda za ovog zadrugara, NE ZANIMA JE ŠTO JE ZAUZET! Nastaće haos! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'