AKTUELNO

Ovakvu aktivnost nisu očekivali.

Veliki šef je ponovo pokazao kreativnost, a ovoga puta je zadatkom učinio da svi budu raspoloženi i euforični.

S obzirom na to da su svi ukućani obavili svoje svakodnevne dužnosti i spremni dočekali novu aktivnost u kojoj će pokazati spremnost da se dokažu, na adresu Bele kuće stiglo je pismo koje ih je neizmerno obradovalo.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je za malo razonode. Pre svega će vođa izvlačiti po 10 papirića, bićete podeljeni u četiri grupe. Veliki šef mora da čuje ko je sa kim u grupi, a neophodno je da se dobro obučete. Grupa koja napravi najviše grudvi biće pobednička ekipa. Izaberite jednog iz grupe koji će čuvati grudve, nikad ne znate šta ostalima može pasti na pamet - upozorio ih je Veliki šef-

Zadrugari su bili ushićeni zbog grupa koje će se napraviti, a Luna Đogani izvlačila je papiriće i samim tim napravila tim od 4 grupe sa po 10 takmičara.

Foto: TvPink Printscreen

U prvoj grupi su: Maja Marinković, Bane Čolak, Suzana Perović, Luna Đogani, Mina Vrbaški, Ljuba Pantović, Rebeka Popović, Sanja Stanković, Marijana Zonjić, Jelena Krunić. U drugoj grupi su: Marko Petrušević, Miki Đuričić, Lazar Jeremić, Nenad Aleksić Ša, Marko Miljković, Snežana Ilić, Dorotea Jovanović, Zlata Đurković i Jovana Tomić Matora. U treću grupu spadaju: Branislav Radonić Brendon, Marija Kulić, Ana Korać, Miljana Kulić, Toma Panić, Aleksa Savić, Rada Vasić, Lazar Čolić Zola i Zorica Marković. U četvrtu grupu spadaju: Bora Santana, Savo Perović, Višnja Petrović, Marko Marković, Karađorđe Subotić, Pavle Jovanović, Dragana Mitar, David Dragojević i Zerina Hećo.

Da li su takmičari bili zadovoljni, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'