AKTUELNO

U nekim trenucima u toku emisije ''Pitanja gledalaca'', reper je stao u njenu zaštitu.

Svetla u spavaćoj sobi su se ugasila, a zadrugari su se polako ušuškavali u svoje postelje. To su nešto kasnije uradili Dragana Mitar i Nenad Aleksić Ša koji su u tokom emisije ''Pitanja gledalaca'' bili prozvani od strane njenog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića kako su postali previše bliski.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njen krevet je pored reperovog, pa su oni razmenili po koju rečenicu pre spavanja. Njoj je sve vreme bio širok osmeh na licu, a podsećanja radi isti je imala kada se po svom ulasku u ''Zadrugu 2'' družila sa Markom Miljkovićem. Sve je to poremetio ulazak njenog bivšeg ljubavnika Pavla.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako cela drama oko njenog odnosa sa Jovanovićem dobija mirniju notu, ona je našla zajednički jezik sa reperom koji ima mnogo informacija iz spoljnog sveta, a jedna je večeras odjeknula Belom kućom.

Da li su navodi Nenadovih prijatelja da Pavle nije ništa više no promoter u klubovima koje je spominjao, ostaje nam da saznamo u daljim raspravama koje će se sigurno odvijati u najgledanijem rijalitiju u Srbiji i regionu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Nenad Aleksić Ša

'