AKTUELNO

Nakon toga su usledili vreli poljupci.

Mlada blogerka Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković su danas imali raspravu koja je kulminirala pre emisije ''Pitanja gledalaca'' zbog koje on nije hteo da komentariše bilo šta što ima veze sa njom.

Kada se emisija završila, Luna je ipak prišla Miljkoviću da reše problem, iako je rekla da će to uraditi sutra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekao sam da je Dragana zavodnica. Ljudima je to ''zavodnica'' kompliment. To kod mene nije kompliment za svaku ženu. Kod mene je to nekad uvreda. Ti si od svega toga napravila svađu. Nije bilo potrebe za dramom - priznao je on.

Luna je nakon toga počela da priča Marku kako joj mnogo znači, pa je izbegavala dalje komentarisanje celokupne situacije koja se stvorila zbog njegovog spominjanja Dragane Mitar.

Meni je mnogo stalo do tebe. Mene ne bi pogodilo da mi nisi bitan. Ne želim da se odvojim od tebe. Obećavam ti da neću da radim to više...- pričala je Luna gledajući ga očarano.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nema potrebe da mi obećavaš, ja tebi ništa ne branim. Sama moraš da shvatiš šta je dobro, a šta loše. Ko ti je šta rekao pa si odlučila da večeras pričaš sa mnom? Luna, mene ove trzavice poremete mnogo, hoću da znam na čemu sam?! - upitao je Marko, a onda je Luna rekla:
Moram da prihvatim takvog kakav si. Svi misle da ja tebe više volim, prihvatiću to. Znaš na čemu si! - rekla je blogerka, pa su se pokrili jorganom preko glave.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'