AKTUELNO

Ostali zadrugari su bili na njenoj strani kada su čuli šta je problem.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima. Sledeće koje je on pročitao ticalo se Lune Đogani, tačnije šta ju je toliko iznerviralo kod Marka Miljkovića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Marko Miljković je zaljubljen u tebe, to ceo svet vidi, ali ne i ti - glasilo je pitanje koje je bilo više kao konstatacija.

Ja sam super sa njim, kad se osamimo. U mnogim situacijama se super slažemo. Ipak deset savršenih situacija sa njim bacim u vodu kada kaže neke rečenice - rekla je Luna pa objasnila šta je problem:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekao je u emisiji o Dragani da je ona zavodnica, da sa osmehom može da zavede sve. Ja sam bila u šoku, niko ga nije pitao. Kako ja treba da se osećam pored njega, a devojka sam mu. - rekla je Luna zabrinuto, a Marija Kulić je imala teoriju o celoj situaciji:

Foto: Zadruga - RTV Pink

To on nije slučajno uradio. Još si pored njega bila, ti si u njega zaljubljena, ne on u tebe - rekla je Marija Kulić, a Ljuba Pantović se složila da je u celoj priči Luna u pravu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'