AKTUELNO

Belom kućom kruže glasine da joj se svideo ovaj ukućanin.

Milan Milošević večeras ukućanima "Zadruge 2" čita pitanja koja su postavljali gledaoci, a na koja zadrugari moraju iskreno da odgovore.

Jedno od pitanja postavljeno je Pavlu Jovanoviću koji ne prestaje da priča o svojoj bivšoj ljubavnici Dragani Mitar, iako ona odbija svaku komunikaciju sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Da li znaš da si opsednut sa Draganom kao Čolak sa Zerinom? - glasilo je pitanje.
Ne mislim tako, verovatno su gledaoci primetili iz nekih priča. O njoj sam govorio isključivo kada sam pitan. Ja čak ni ne komuniciram sa njom. Ne mislim da je tako - odgovorio je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Kulić i Zorica Marković su tvrdile da on laže i da je njima stalno prilazio i sam počinjao razgovor o Dragani, a onda je Zorica otkrila i najnovije glasine koje kruže o lepoj zadrugarki.

Ja sam ga otvoreno pitala da li je opsednut i otvoreno sam ga pitala koliko mu je stalo do nje, on je rekao da mu je stalo još dvadeset posto. Sada je aktuelna priča o Dragani i Ša - rekla je Zorica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: VEZA IM PUCA! NISI TI ZA MENE, TEBI TREBA NEKA ZA JEDNU NOĆ: Luna poručila Marku da je više ne zanima! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'