AKTUELNO

Ovo se Dragani sigurno neće dopasti kada bude čula.

Tokom večerašnje žurke, Pavle Jovanović otkrio je nove detalje iz braka Dragane Mitar i Siniše Dragutinovića, a bilo je reči i o Maji Marinković. Naime, u razgovoru sa Marijom Kulić otkrio je kako je Dragana zvala supruga, ali i šta je čuo o Maji spolja.

Ja nisam došao ovde da se mirim sa njom, to sam mogao i napolju da radim, već su novinari počeli da me zovu, Matora me je spominjala nekoliko puta. Matora je počela sa Majom da se raspravlja pa je počela da priča ,,Dragana tvoj Pavle mi je rekao da Maja ima sidu". Ja to ne znam provereno, jer nisam spavao sa njom, ali su mi ljudi pričali. Ja kada sam ušao ovde, rekao sam Maji to, ali sam ja to čuo - izjavio je Pavle.

Foto: TvPink

Osim toga, Pavle je šokirao Mariju kada je izneo da Dragana svog supruga Sinišu naziva ,,dedom".

Ja sam rekao da platim ja, ona mi je rekla ne, ne, ja ću tati da objasnim, odnosno dedi, kako ga zove, kako da mu objasnim da me neko vodi na Kopaonik - izjavio je Pavle.
Debil ga zove? - upitala je začuđeno Kulićka.

Foto: TvPink

Deda, deda ga zove, tako ga zove sve vreme... Ona je mene jednom pitala: "Šta ako mi posvađamo?" Ja sam joj odgovorio: Ja uzimam jaknu, ostavljam ti decu i kola, a on (Siniša) voli više pare nego decu - rekao je Pavle.
zove Muža? Ti je nisi udao za dedu, to je ona sam izabrala - dodala je Marija.

Dok je Marija isticala kako Dragana ne treba da se vrati Siniši, Pavle je i dalje nastavljao da priča kako odnos ovo dvoje supružnika nije nikako dobar.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE JEDINI NAČIN DA SE ISTAKNE?! Zerina URLALA od besa zbog kritika koja je dobila na račun njene bliskosti sa Banetom! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'