AKTUELNO

Takmičari su iskoristili priliku da je raskrinkaju.

Ono što je posebno zaintrigiralo javnost jeste žestoka svađa koja je nastala između Mikija Đuričića i Višnje Petrović na pripremama za Zadrugoviziju 2.

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi izvršio ,,pretres" i raskrinkao sve ukućane, a ova situacija u kojoj je Đuričić otkrio da je promenio mišljenje o Višnji i da smatra da ona nija onakva kako se predstavlja bilo je nešto o čemu je moralo da se priča.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je sada obrazložio kako je došlo do te promene.

Ako si videla da smo Suzana i ja došli i hteli da kažemo kakva je naša vizija za tu koreografiju, ispoštuj. Oni su vežbali ceo dan, najviše su one vežbale. Imali smo komad gde su mogle sve da pokažu. Ja dolazim da kažem završnu scenu i Višnja koja je iz tog sveta, očekujem da ispoštuje. Ona objašnjava kako ja treba da padnem. Naravno, padne mi klapna, kako je nije sramota da mi ne dopusti da joj ja objasnim! Ja sam njoj dao da radi, da se istakne kao glumica! Još ona dolazi da mi se izvinjava i da mi prebacuje kako sam je ja uvredio. Ne razmišlja o uzroku, nego o posledicama! - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je prvi put da se slažemo. Meni nije jasna situacija sa Višnjom. Idealizovala sam je. Jedino šta treba Višnja da čuje je... ja sam takva. Ja sam se pitala zašto nisi odreagovala oko mikrofona, ona kaže da je to očekivala od Mikija. Poenta je da ja sa svojim prijateljima iznapušavam se do te mere da to bude strašno. Meni nije tu nešto kako treba, ja nju ovako nisam zamišljala - podržala ga je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je meni tako odvratna, ona se samo ubacuje, samo gleda da li je snima kamera! Ona samo priča da nekog voli! Koga voliš? Da li je to muško, žensko?! Mnogo mi je ona tajanstvena, predstavlja se kao mnogo fina devojčica! - rekla je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Odvojila sam se od nje jer mi ne prija njena energija. Ja ne volim proračunate ljude! I Aleksa je isti folirant, zato se i druže. Mislim da izigrava finoću. Višnja je zaljubljena u Aleksu, a i on je u nju! - rekla je Miljana.

Budući da je ona nerazdvojna sa takmičarem Aleksom Savićem, mnogi su prozvali i njega, jer smatraju da je štiti zbog emocija koje gaji prema njoj i da je nijednom nije kritikovao.

Foto: TvPink Printscreen

Ja neću da dozvolim da glumim zarad neke karijere. Ja nisam bio tu kad se sve to dogodilo i zato ne mogu da komentarišem situaciju! Marija i Miljana konstantno ustaju i govore kontra od svih ostalih ljudi, to je čisto da bi se napravila neka frka - rekao je Aleksa.

Kako je Višnja odreagovala na sve ovo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksa Savić

#Jovana Tomić Matora

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

#Višnja Petrović

'