AKTUELNO

Nije mogla da izdrži, a da ne progovori.

Jedna od najzanimljivijih takmičarki, koja je svojom životnom pričom razdrmala region, našla je mirnu luku, kako je rekla. Mina Vrbaški je u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem otvoreno pričala o svom novom dečku Marku Markoviću, pa se dotakla i bivšeg momka, Nemanje Đerića Đeksona.

Tvoja priča koja je prodrmala javnost - započeo je Ognjen.
Mislim da su svi primetili koliko sam se povukla, koliko sam usmerena ka Marku, da nam bude lepo, mislim da sam se na neki način zaljubila. Ispunjena sam i to je moja majka želela. Ne upadam u depresije više, prija mi njegova pažnja, sve mi prija. To mi je najlepši dečko sa kojim sam bila. Đekson nije lep, to sam se izjasnila sto puta. Slažemo se u svemu, priča mi neke stvari koje mi sigurno Đekson ne bi rekao - započela je Mina.

Foto: TvPink

Ona je ispričala i kako je Jelena Krunić pokušala da poljubi njenog dečka, što nju nije iznenadilo, ali je izazvalo bes.

Sinoć u bekstejdžu prilazi mi i pokazuje mi ruku koja mu je bila izgrebana, ali mi rekao da će mi ispričati posle. I onda mi je rekla da ga je Jelena u toaletu pokušala poljubiti, i ja sam mu rekla da je bila pijana, jer je pravila haos tamo. Otkud njoj pravo da ona tuđeg dečka pokušava da poljubi? Ja sam svoje greške priznala, a ona i dalje ćuti, onda se svađala sa Ša, pa je nastala frka što se on prebacio u drugi krevet - ispričala je Mina.
Da li je Marko meta još nekoj ukućanki? - pitao je voditelj.
Gledaoci su mogli da vide da je Maja tu nešto pokušavala, bocka ga, ali mislim da ga samo ja zanimam. Ali je ne smatraj konkurencijom, jer znam kakvo mišljenje ima o njoj - objasnila je Mina.

Foto: TvPink

Ana i Marko, kako to komentarišeš, s obzirom da je on imao neku malu romansu kada je ušao sa njom? - upitao je Ognjen.
Ja sam znala da kako će to da se desi još prvog dana kada je ušao. Na kraju mi je rekao da sam bila u pravu. Vidi se da je dobar dečko, ne meša se u tuđe svađe, pokazuje pravog muškarca. Sve što se izdešavalo to sa Anom, to mu je jedna greška, to mi je i on rekao, zato mi je i rekao da ne može tek tako da se opusti. Ja sam njemu pričala kakve sam ovde splektke pravila, ali njemu ne mogu da pravim tako nešto, jer je previše dobar. Posle svega što sam ispričala o svom životu, našla sam zdravu priču - završila je Mina.

PROČITAJTE JOŠ: JEDVA JE ČEKAO DA ALEKSANDRA ODE, DAVNO JE PRESTAO DA JE VOLI: Ana iznela ŠOKANTNE DETALJE o Davidovom odnosu sa bivšom, ON JOJ SE POVERIO O OVOME! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'