AKTUELNO

Samo želi da ga zaštiti od svih uticaja.

Biljana Dragojević stigla je u studio kako bi podržala svog sina Davida Dragojevića, a u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević dotakla se teme i o njegovoj bivšoj devojci Aleksandri Subotić koja je diskvalifikovana iz takmičenja zbog fizičkog nasrtaja na Minu Vrbaški.

S obzirom na to da je David javno priznao da ništa ne oseća prema njoj, Bilja je svim silama pokušala da opravda njegove postupke i istakne da je to samo griža savesti.

On je rekao u razgovoru sa Anom da njega grize savest, kao i da se brine kako se Aleksandra oseća. On je direktno rekao da nikad nije bio ispunjeniji, nego od kad je sa Anom - izjavila je Dušica.
On je to rekao bezveze, jer sam ja bila svedok ljubavi sa Aleksandrom. Mislim da je to samo kriza u braku, vezi, pa ćemo videti šta će biti do kraja - odgovorila je Biljana.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko i kako se na nekoj krizi u vezi radi i David je rekao da se to nije desilo preko noći sa Anom. Ali da je i Alekasndra znala negde da se krčka Davidovo nezadovoljstvo. U toku dana oni su imali nekoliko svađa, ako se sećate? - upitala je voditeljka.
Normalno, samo što kažem, opet, da bi naišla kriza i da nisu ušli u rijaliti. Ja verujem da David ima grižu savesti i treba da je ima. Ko doživi emotivni bol, da je to najteže. Iako su imali problem, zameram mu sve to,a li mislim da ga grize savest, jer nije srećan. Njemu sve ovo odgovara, jer Aleksandra nije tu. Nemam ja ništa protiv devojke, ali opet njemu kao muškarcu prija devojka koja je atraktivna, koja je uvek oko njega - izjasnila se Biljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je ispričala i kako je David doveo Aleksandru u njihov dom, ali je priznala i da sa Ljubom Pantović nije imao kontakt i da je Karađorđe Subotić jedina osoba sa kojom je bio u korektnim odnosima.

On nema ništa sa tom porodicom, on sa Ljubom ne komunicira. On je Aleksandru uzeo i doveo kod nas. Tako da, on jedino sa Karađorđem imao korektan odnos, dok sa Ljubom ne. Sa njom niko ne komunicira. David se nije našao u tom krugu Subotić - Pantović - završila je Biljana.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA NE MOŽE DA GLEDA ZALJUBLJENOG DAVIDA! Biljana JAVNO PODRŽAVALA SINA, pa OTKRILA ovo o Ani Korać! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'