AKTUELNO

Suzana i Miki iznenađeni na šta je sve Jeremić spreman zbog ljubavi.

Lazar Jeremić nikako ne prestaje da impresionira svoje rijaliti cimere o ljubavnim dogodovštinama koje je radio. On zadrugarima ranije priznao na šta je sve bio spreman da uradi zbog devojaka koje su mu se sviđale.

Tokom ranih jutarnjih sati, Jera je iznenadio Suzanu Perović i Mikija Đuričića informacijom da je ukrao od strica novac kako bi obezbedio stan njegovoj tadašnjoj devojci.

Foto: TvPink Printscreen

Ispred gimnazije ja kupim nekog medveda od dva metra, kupim 101 ružu i čekam bivšu devojku da izađe iz škole. Pravio sam sr*nja. Ja odem u stričevu kancelariju, uzmem 100,200 evra. Bio sam lud i budala. Nisam pričao sa stricem četiri godine. Uzeo sam mu ozbiljnu sumu novca. Sve četiri godine on je pitao za mene, bio je ponosan na mene što ja igram. Moji mi govorili da mu se javim, a ja nisam bio svestan šta sam uradio - pričao je Lazar.
Uzeo si mu 10 soma? Kupio si bivšoj stan? Je l' ti neka vratila pare - upitao je Miki iznenađeno Lazara.

Foto: TvPink Printscreen

Malo više. Ma to je zbog bivše. Bio sam bolestan. Subotom kod njih ima pazar. Njena majka je radila u Dao sam njenoj majci za jednosoban stan. Nakon toga mi raskinemo, onda ja skočio sa mosta... Bila je mlađa godinu dana od mene. Prošlo četiri meseca prolazi njena majka, bila je top riba. Ona sa majkom idu ulicom u miniću, pored nje (ćerke) dečko stariji 18 godina, a pored nje (majke) dečko mlađi devet godina i uda se za matorca koji je pun love i rodi mu dete - prepričavao je Jeremić.

Pročitajte još: TUKLI SU JE KAIŠEM DA SE NE UDA ZA TATU: Miljana se poverila Zoli, pa joj ispričala TUŽNU SUDBINU SVOJE MAJKE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Jeremić Jera

'