AKTUELNO

Dobiće kaznu ukoliko ne ispoštuje ovo pravilo rijalitija.

Nataša Moskva i David Dragojević su ove nedelje nominovani za izbacivanje. Po odluci Velikog šefa njih dvoje moraju spavati u zatvoru izolovani od ostalih zadrugara, sve dok jedno od njih ne napusti Belu kuću.

Zbog ovoga je Moskva napravila pravi haos ne želeći da ispoštuje ovo pravilo jer ima fobiju od zatvora. Da podsetimo, Nataša je bila osuđena na šest meseci pritvora zbog pljačke, a to je očigledno ostavilo posledice te se plaši da bude iza rešetaka.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je nakon uspešno završene "Zadrugovizije 2", kada je došao trenutak da se odseli u zatvor, ona je počela da histeriše, te je plačljivim glasom govorila da ne želi da ide tamo jer se plaši.

Ne mogu ići tamo. Imam fobiju, neću ići u zatvor. Mogu spavati u izolaciji, ispred zatvora, ali tamo neću. Danas sam išla pola sata i uspaničila sam se. Ne idem tamo, imam traumu. Ja sam u rijalitiju, nisam u zatvoru i to je to. Imam traume, bila sam na robiji. Nema šanse - govorila je plačljivim glasom Nataša obezbeđenju i svom dečku Adamu Đoganiju koji joj je bio velika podrška.

Foto: TvPink Printscreen

Obezbeđenje i Adam Đogani su ipak uspeli da je nagovore da mora da ode u zatvor kako ne bi bila kažnjena. Posle dugoh nećkanja, Moskva je ipak poslušala savet te je otišla iza rešetaka.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Ana i David su POBEDNICI FEJSBUK GLASANJA: Nagrada koju su osvojili izmamila im je osmeh! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Nataša Moskva

'