AKTUELNO

Mnogo se zaljubio.

Ana Korać i David Dragojević uživaju u velikoj ljubavi koju prate samo pozitivni komentari, a svi ukućani smatraju da se ovaj zadrugar promenio i postao mnogo veseliji nakon što je ostavio Aleksandru Subotić.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom pitanja novinara David Dragojević je izjavio da je mnogo zaljubljen u Anu Korać, a zatim i istakao da je ona kod njega probudila emocije koje su u vezi sa Subotićevom bile na dnu.

Ja sam zaljubljen jako, jako mi prija, jako mi se sviđa. Osećam sve ono što je u meni palo do dna. Ona je to podigla i probudila i to sve korak po korak. Ona nikada nije bila nametljiva i kada sam ja bio sam, uvek je drugarski pričala sa mnom, ali osetila se ta vibracija između nas i to je preraslo u ljubav - govorio je David.

Foto: TvPink Printscreen

David je u nastavku istakao da nikada sa Aleksandrom nije imao intimne odnose pred kamerama, a zatim je dobio pitanje da li nekada pomisli na nju nakon što je započeo vezu sa Anom.

Foto: TvPink Printscreen

Ne pomislim, jer sam sa Anom 24 časa i prelepo nam je stvarno. Mi nismo napolju. Skoncentrisan sam sada na ovo ovde i to je to - otvorio je dušu David.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#David Dragojević

'