AKTUELNO

Uživa u vezi sa Anom Korać.

Ljuba Pantović večeras je komentarisala nekadašnju romansu Davida Dragojevića i njene ćerke Aleksandre Subotić koja je diskvalifikovana iz "Zadruge 2" nakon što je fizički nasrnula na Minu Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

David je pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima odlučio da ostavi Aleksandru i započne novu vezu sa Anom Korać u kojoj uživa, a mnogi zadrugari komentarišu kako se Dragojević pozitivno promenio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam znala da od te veze Aleksandre i Davida nema ništa. Aleksandra sebi nije smela da dopusti da prokocka ovakvu šansu i da se pokaže kao agresivac. Ja ne branim Aleksandru, nego ističem ružne stvari koje su rađene - rekla je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je svoje izlaganje imao David Dragojević koji je istakao šta mu je najviše zasmetalo kod Ljube Pantović i tom prilikom rekao da će uvek pomoći detetu Aleksandre Subotić ako zatreba pomoć.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je zaparalo uši to što je Ljuba rekla da sam ja nju razdvojio od Aleksandre. Ja imam poruke gde je ona pljuvala Aleksandru. Ja sam rekao da je ružno da se majka i ćerka svađaju i prepucavaju preko lajva na mrežama. Ja sam Aleksandru uvek štitio. Kada su joj ušli mama i tata niko nije stao uz nju. Aleksandra i ja nikada nismo bili u braku, ona i dete su prijavljeni kod mene. Samo želim da izađem iz cele ove priče. Ja Aleksandru i danas poštujem, za dete ću uvek biti tu ako joj zatreba nešto - pričao je David.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#David Dragojević

'