AKTUELNO

Urlala je na sav glas!

Zerina Hećo je čula da Maja Marinković širi glasine da je ona ljubomorna što je njen bivši dečko Bane Čolak masirao Marinkovićevu, zbog čega je noćas došlo do žestoke svađe između njih dve.

Foto: TvPink Printscreen

Zerina je odmah pojurila u spavaću sobu da se obračuna sa Majom, a tom prilikom je otkrila i da se ona nedavno poverila Rebeki Popović da planira da pravi lažnu priču sa Čolakom zarad dužeg opstanka u rijalitiju.

Kome se unosiš u facu?! Uplašila si se da nisi dovoljno verbalno jaka, popustila si sa živcima?! Idi smiri se. Ja ti nisam Bane Čolak, sa njim možeš tako da se nadvikuješ - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si bezobraznica nezahvalna i balava! Jadna si i bedna. To što si naučila d*pe da okrećeš i da se guziš po splavovima je tvoja profesionalna deformacija. Mene ne uplići u priče tebe i Baneta da biste imali priču. Preko mene ovde nećeš opstati. K*rvice mala! Kad si htela da te j*be Marko, mene si došla da pitaš šta ćeš. J*bo li ti Bane Čolak familiju, a i ti njemu - urlala je Zerina pre nego što ju je obezbeđenje odvuklo od Maje.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: I ONA POSTAJE PEVAČICA NAKON ZADRUGE, postaće Lunina konkurencija! Miljana tražila od Ša da joj uradi pesmu!(VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'