AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti.

U emisiji ,,Igra istine" mnogi zadrugari odlučno su započeli ovu igru svojim pitanjima, a u toku noći mnogi su bili raskrinkani za stolom.

Tako je Jelena Krunić upitala Lunu Đogani nešto što niko nije primetio, a što je ona teška srca morala da odgovori pred svima.

Foto: TvPink Printscreen

Primetila sam da bi ti zarad dečka svoje prijatelje bacila u senku, a videla sam da si plakala juče - rekla je Jelena.
U prvoj sezoni sam napravila grešku, ali sada ne mogu nikog da jurim. Nisam spremna na to, vidim da nisam nikoga zapostavila. A zašto sam plakala? Uhvatila me neka panika, sve mi je ovo jako čudno i kad sam videla sebe na klipu sa Markom osećala sam se čudno, izgubila sam se, plakalo mi se - priznala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je blogerka pokušavala da izbegne ovaj odgovor, Krunićka joj je konrektno ispričala šta je čula.

Ja sam čula da si plakala, jer je Marko na klipovima gde ste izgledali zaljubljeno odreagovao malo bezosećajno i glupo i da te to povredilo - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Donekle jeste, ali ja sam sa Markom to rešila, generalno ja nisam navikla na to. On je osoba koja drugačije reaguje, on doživljava u sebi i ne voli da pokazuje osećanja prema ljudima koji mu nisu bitni. Ja to nisam ukapirala, posle mi je Sava objasnio. Osećala sam se kao da nikad ni sa kim nisam bila u vezi, treba malo više razumevanja i strpljenja za mene. Od sada se to više neće dešavati - rekla je Luna.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'