AKTUELNO

Nije znao kako da se odbrani.

Pavle Jovanović je svojim ulaskom u rijaliti izazvao burne reakcije ukućana, a naročito njegove ljubavnice Dragane Mitar. Njih dvoje su izneli šokantne detalje iz svoje veze, kao i o svim aferama koje su imali dok je ona u zakonitom braku sa suprugom Sinišom.

U emisiji ,,Igra istine" zadrugar je Lepom Mići postavio pitanje u kojem je imao priliku da obrazloži šta misli o Pavlovom učešću kao i o namerama koje je imao kada je pristao da postane regularan učesnik. Ono što je Pržulj otkrio, iznenadilo je pojedine takmičare.

Foto: TvPink Printscreen

Pavle je ušao sa savršenim mišljenjem o Dragani. Posle je došlo do sukoba gde su se oni pljuvali. Znam da Draganu Pavle uopšte ne interesuje, šta je bilo ranije i šta je prelomilo, ne znam. Da li je ona njega volela ili nije, ja sam svoje mišljenje izneo. Mislim da je Pavle ušao ovde sa namerom da iskoristi ovaj rijaliti i da se zbliži sa Draganom. Da pokaže svoj karakter kakav bi za njega bilo u najboljem svetlu i da uđe u svet muzike. Mislim da to radi na pogrešan način. Reći ću jednu stvar. Neću sad da pričam o Biljani i kome je šta obećavala, ali do mene je došla informacija da je Biljana zamolila mene da Pavle bude vođa i on je nju lično pitao. To znači da se i te kako igra rijalitija. Sve ostale priče padaju u vodu. Mislim da je Pavle ljut na nju, nije ništa onako kako je očekivao. Posle Nove godine kad su se držali za ruke i mazili, on je rekao: ,,Saznao sam sve što je trebalo". Po ćoškovima se priča svašta, a ovde za stolom ništa - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Jovanović odreagovao i šta je Lepi Mića još ispričao, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'