AKTUELNO

Jovana je bila iskrena iako je privatno Anina dobra drugarica.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Lepi Mića je imao pitanje za Jovanu Tomić Matoru vezano za Davida Dragojevića koji je počeo vezu sa njenom drugaricom Anom Korać nakon što je njegova devojka Aleksandra Subotić diskvalifikovana.

Foto: TvPink Printscreen

Šta misliš o Davidu? Kakav je bio u vezi sa Aleksandrom, kakav je sada? - pitao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Jedan od razloga što nisam htela da se družim sa njima u pabu je David. Ne verujem da se promenio od kada je Aleksandra otišla, jer ne verujem da neko može ono da trpi zarad rijalitija. Sam sebe blati i degradira. Zarad čega? Ne postoji opravdanje, kao što ne postoji ni za Baneta.Za mene cilj ne opravdava sredstvo. Rešila sam da mu pružim drugu šansu, on je duhovit i tip muškarca sa kojim bih se družila. Nema objašnjenja za neke njegove postupke, ne znam da li je dobar čovek. Nije mi jasno zbog čega si prelazio preko nekih stvari, koliko god da si je branio - rekla je Matora.

David se pravdao rečima da je bio zaštitnički nastrojen prema njoj i da ne bi dozvolio da ona pati, ali da joj je iza zatvorenih vrata govorio koliko mu smeta njeno ponašanje.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: I ONA POSTAJE PEVAČICA NAKON ZADRUGE, postaće Lunina konkurencija! Miljana tražila od Ša da joj uradi pesmu!(VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'