AKTUELNO

Došlo je do prve svađe među njima.

Tokom večerašnje emisije "Gledanje snimaka", zadrugari su imali priliku da pogledaju klip ljubavne priče Lune Đogani i Marka Miljkovića. Luna je bila oduševljena što je imala priliku da na ekranu vidi njihove romantične trenutke, ali njen dečko nije delio njeno oduševljenje.

Marko je crveneo dok je gledao snimak, a jedini komentar koji je imao na njega je da je bezveze. Luna je na njegove reči prećutala, ali mu je sasula u lice sve što ju je pogodilo čim se emisija završila.

Foto: TvPink Printscreen

Tebe boli d*pe šta ja mislim, nije ti stalo do mene! - povikala je Luna i otišla od njega.

Marko je pojurio za njom, pa je pokušao da je smiri.

Što to radiš? Što dramiš bezveze? Stalo mi je da tebe ništa ne dotiče, ni šta ja kažem, ni šta drugi kažu za onim stolom. Samo treba da te dotiče ono što govorim kada sam sam sa tobom i dok se gledamo u oči. Više puta sam najavio da za stolom ne moramo da budemo iskreni - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ne razumemo se. Ti ne razumeš šta ja osećam. Kako može da me ne dotiče šta kaže osoba sa kojom sam ja u vezi. Ne moramo da se pljujemo i ponižavvamo ono što je neko uradio za nas. Ti si rekao da je bezveze, to nije šala. Šta je za tebe lepo. Hoćeš da se sada izj*bemo da to puste? - bila je ljuta Luna.
Čemu to? Zbog gluposti sve kvariš. Neka se ruši svet okolo, to je nebito, bitni smo samo ti i ja. Sve dok to ne usadim u tvoju glavu neću biti siguran da možemo da opstanemo - rekao je Marko, ali je Luna htela da ostane sama i zamolila ga je da ode.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: NE MOŽE DA SE KONTROLIŠE: David ne ispušta Koraćevu iz ruku, A ONO ŠTO SU URADILI PRED PUNOM DNEVNOM SOBOM ŠOKIRALO JE SVE! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'