AKTUELNO

David rekao da mu prija Ana i da je pored Aleksandre bio ono što nije.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Davida Dragojevića stiglo je pitanje da li mu je sada jasnije zbog čega su negativan stav o njemu imali gledaoci ranije tokom pitanja gledalaca, a zatim je dobio pohvalu od publike koja sada ima pozitivan stav o njemu nakon što se zbližio sa Anom Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Pa, bio sam jako negativan i agresivan, bio sam to što nisam. Jasno mi je i samo želim da se izvinim mojoj porodici i Aleksandri za ovo što sam uradio. Ne mogu ja protiv sebe. Meni Ana prija i osećam nešto lepo, što dugo nisam osećao - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je burno i tokom ovog pitanja kada je Miki Đuričić počeo da hvali Davida, na šta je Ljuba Pantović reagovala govoreći kako je Dragojević iskoristio njenu ćerku Aleksandru Subotić, a zatim se povela polemika i da li je Davidova majka Biljana naplaćivala usluge čuvanja Aleksandrinog deteta.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da Aleksandru nikada ne bih ostavio samu ovde u rijalitiju, jer su je mnogi napadali. Ja sam Aleksandru trpeo! Ovde je ne bih nikada ostavio. Moja mama nije naplaćivala čuvanje deteta, meni je ružno to što pričam. Mamu to ne zanima. Moja mama u životu ne bi tražila i uzela novac - dodao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila sa vama kada su uzete pare! Ne možete da me pravite budalom - govorila je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, nakon što je fizički nasrnula na Minu Vrbaški, Davidova devojka Aleksandra Subotić izbačena je iz najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2", posle čega je Dragojević postao blizak sa Anom Korać, a nedavno je i skinuo burmu koju je nosio tokom veze sa Subotićevom. Za vreme ovog pitanja Davidova ruka završila je na Aninoj butini.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ana Korać

#David Dragojević

'