AKTUELNO

Ova poruka se neće nimalo svideti gospođi Dragojević.

Glavna tema koja ovih dana potresa "Zadrugu 2" i sve ljubitelje ovog šou programa, jeste prisnost koja se stvorila između Ane Korać i Davida Dragojevića, i to samo nekoliko dana nakon što je njegova devojka, Aleksandra Subotić, diskvalifikovana iz rijalitija zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Ana i David su u poslednjih nekoliko dana nerazdvojni, a tokom žurke protekle noći su se naročito zbližili. Palo je nekoliko strasnih poljubaca, a David je noć proveo u krevetu svoje atraktivne cimerke.

Foto: TvPink Printscreen

Za to vreme, Subotićeva napolju preživljava dramu, o čemu svedoče i reči njenog strica Srboljuba Subotića, koji se oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk.

On je otkrio kako se Aleksandra oseća, ali za Davida i njegovu majku Biljanu Dragojević, kod koje Subotićeva živi sa svojom ćerkicom Magdalenom, nije imao lepe reči.

Ono što ja znam, Aleksandra je okej, nije u bolnici, nije u ludnici, sedi i posmatra šta se dešava, kao i svi mi. Svi vidimo da David nije skinuo prsten sa ruke, zašto to ne uradi, ili mu je to rezervna varijanta? Čeka da mu dovedu mamu kod drveta, a to se neće desiti. Presudno je da li će mama doći u nedelju u studio kao podrška i ako dođe šta će reći. Moja preporuka vam je da Davidu ne uputitite nijedan glas, da ostanete tamo, mada će ostati i pored toga. Ko se zavozao nek se voza, ali pare za gorivo mora da da neko drugi, a ne vi, mislim na Aleksandrine fanove pre svega, šta će biti na kraju videćemo, jer ovo se neće završiti kao Kija i Sloba. Aleks je mnogo jača ličnost od Kije i zna šta hoće i šta oseća, a David je pokazao koliko je nespreman, povodljiv i edipovac u 30 godina - napisao je Srboljub.

Foto: Printscreen Facebook

PROČITAJTE JOŠ: PEVALA SAM NA TRAKTORKOJ PRIKOLICI: Zlata Petrović otkrila kako se zarađuje na romskim svadbama! (VIDEO)

Aleksandrinom stricu nije prijatno zbog svega što njegov potencijalni zet radi u rijalitiju, a kako će Biljana reagovati na njegove reči, ostaje da saznamo.

R. L.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'