AKTUELNO

Ovo će biti i te kako uzbudljiva emisija.

Tokom prethodnih žurki u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi" rodile su se nove ljubavi i otkrila neka skrivena osećanja. Naime, David Dragojević i Ana Korać bili su i više nego prisni, a među njima su se desili i poljupci, Luna Đogani i Marko Miljković su otpočeli romansu, a Toma Panić i Marijana Zonjić su proveli strasnu noć u hotelu.

Veliki šef je danas poslao pismo na adresu Bele kuće i obavestio sve ukućane da je vreme za radio "Amneziju" koju vode Bora Santana i Bane Čolak.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, vreme je da počne radio "Amnezija". Nadamo se da će zadrugari koji ne učestvuju u emisiji slušati šta su im Bane i Bora pripremili i da pojedini neće spavati, kako ne bismo morali da kažnjavamo - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Takmičari su se sa velikim iščekivanjem pripremili za početak radija "Amnezije", a nema sumnje da će Bora i Bane ispričati sve o novim parovima u kući. Pripremite se i vi, jer ovo je jedini radio koji je najslušaniji i najgledaniji u celom regionu koji ćete imati priliku da gledate i slušate UŽIVO!

PROČITAJTE JOŠ: HTEO SAM DA RAŠČISTIM SVE PRE ULASKA OVDE! Pavle ponovo progovorio o aferi sa Draganom! NEĆETE VEROVATI ŠTA JE ISPRIČAO! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'