AKTUELNO

Nije držao jezik za zubima, pa su pale teške reči!

Turbulentna noć je iza zadrugara, a sada je vreme da se stvari ,,pročešljaju". Emisija ,,Pretres sa Milanom Miloševićem" startovala je veoma burno.

Voditelj je počeo da "pretresa" priču Ljube Pantović i Karađorđa Subotića. Naime, oni, kao bivši partneri, ne mogu da sastave dan, a da ne dođe do nekih čarki, kako je bilo i večeras.

Karađorđu su se vratila emocije prema Ljubi, to su mnogi videli. Ono što je on izneo o Ljubi neki su osudili, a neki su rekli da nikada neće preboleti nju. Rekao si da je Ljuba abortirala troje vaše dece, da li možeš to da prokomentarišeš - upitao je voditelj.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam abortirala, nije on, on neka ide da se ubije. Ja jesam abortirala jedno dete, ne mogu da kažem da se kajem. On je rekao da je troje zato što je idiot, zato što sve laže. Radilo se o tome da sam ja izvukla jedno dete iz saobraćajne nesreće, ispalo je iz auta, nije htelo da se odvoji od mene. Išla sam sa njim na rendgen i postojala je mogućnost da se dete koje sam nosila u stomaku rodi bez ruke, noge. Jednostavno sam to protumačila da je ovaj odozgo jedno spaso, jedno oduzeo, ne osećam grižu savetsi, jer to je bilo dobro po mene - rekla je Ljuba, a zatim pokrenula ponovo svađu.
Da li si primetila da te on gleda očima zaljubljenog čoveka i kako ti to komentarišeš - upitao je Milan Ljubu.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: MISLIM DA JE OVO PRAVI TRENUTAK KADA ONA MORA DA PRESEČE! Ljuba ustala i progovorila o odnosu Ane i Davida, pa poslala poruku ćerki! SVI SU OVO ČEKALI!

Ja njega ne primećujem, to je jedan pokojnik, jako ružnih osobina. Najveća moja sramota i greška u životu je on. Deca su moja, a ne njegova. 2005. godine, šutnula ga u d*pe i zdravo - odbrusila je Ljuba.
Zašto ste izneli da je Ljuba aboritrala troje dece, a ona je sada rekla da je samo jedno - bilo je voditeljevo pitanje upućeno Karađorđu.
Ona govori da je ona potrčala da spase dete. Voleo bih da prebijem i Mirka i tebe zajedno - odbrusio je Karađorđe, a potom rekao da je on i dalje siguran da je ona abortirala troje, a ne jedno dete.

Zatim ga je Milan upšitao da li oseća nešto prema Ljubi, te je Karađorđe jasno rekao i šta oseća.

Osećam i te kako, mržnju - odbrusio je Karađorđe.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O . B.

#Zadruga 2

'